Kubáňovo – Rodinný dom s pozemkom pri Leviciach

45000.00
-11%
39900.00
,-

€39,90 / m2
Rodinný dom
1000 m2

Špecifikácia nehnuteľnosti

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v zastavanej časti obce Kubáňovo, necelú polhodinu cesty autom od okresného mesta Levice a 12 minút cesty od Šiah pri hranici s Maďarskom.

 

Rodinný dom so súpisným číslom 45 je rodinný jednopodlažný dom vo veľmi zachovalom stave, nachádzajúci sa v zastavanej časti obce. V interiéri domu sa nachádza:

 

– kuchyňa,

– kúpeľňa s WC,

– 2 samostatné nepriechodné izby,

– špajza.

 

Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza aj samostatne stojaca garáž a hospodárska budova. Dom sa vzhľadom na svoj zachovalý stav hodí na prípadnú rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Pozemok, na ktorom je rodinný domček postavený, je rovinatý a má nadštandardnú celkovú výmeru (štedrých 977 m2).

 

Inžinierske siete dostupné v dome: elektrina (220 V , 380 V). Voda je riešená studňou a odpad žumpou. 

Samotná obec Kubáňovo je vzdialená necelých 30 km od Levíc a 14 km od mesta Šahy, ktoré ponúka kompletnú základnú občiansku vybavenosť (potraviny, ubytovacie a stravovacie zariadenia, veterinár, lekár, autoumyváreň atď.).

 

Dom aj s pozemkom (parcela „C“ 98/1) sú evidované na liste vlastníctva č. 18 pre katastrálne územie Kubáňovo, obec Kubáňovo.

 

Dom s pozemkom sú dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.

Máte otázku?

Spojte sa s predajcom tejto nehnuteľnosti, ktorý Vám ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky

Kontaktovať predajcu

Lokalita

Zaujala Vás nehnuteľnosť?
Spojte sa s naším predajcom