Valaská (Podbrezová) – Pozemok na mobilný domček / chatku / karavan

2500.00
,-

€1,12 / m2
Záhrada
2235 m2

Špecifikácia nehnuteľnosti

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj pozemok vo výlučnom vlastníctve (spoluvlastnícky podiel 1/1) s výmerou 2.235 m2 v katastrálnom území Valaská, neďaleko okresného mesta Brezno.

 

Pozemok (parcela E 878) je evidovaný na liste vlastníctva č. 3365 pre katastrálne územie Valaská, okres Brezno. Vďaka svojej polohe – iba 1 km od intravilánu obce Podbrezová – a prostrediu, v ktorom sa pozemok nachádza, poskytuje ideálny kompromis medzi časovou dostupnosťou do centra mesta s občianskou vybavenosťou a tichou a pokojnou lokalitou poskytujúcou súkromie.

 

Prístup k parcele je možný aj osobným automobilom po obecnej ceste, ktorá susedí s predávaným pozemkom. Vďaka výmere 2.235,00 m2 je na pozemok možné umiestniť napríklad karavan, prípadne modulový (mobilný) dom alebo chatku do 25 m2. Pozemok je taktiež vhodný pre včelárov na umiestnenie úľov. 

IS: Elektrina (fotovoltaika, solárne panely), Voda (studňa)

 

PRÍSTUP: Zabezpečený (nespevnená cesta)

 

GPS súradnice na pozemok: 48.815392, 19.549048. 

 

Obhliadku je možné realizovať kedykoľvek samostatne, nakoľko je k pozemku bezproblémový prístup osobným automobilom – z hlavnej cesty v Podbrezovej je potrebné odbočiť na ulicu Chalúpkovu a po cca 1300 metroch následne odbočiť doprava a po poľnej ceste, po cca 600 metroch prídete k pozemku (mapku s vyznačením trasy možno nájsť v galérii medzi fotografiami).

 

Pozemok nie je zaťažený žiadnymi bremenami a je dostupný okamžite. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.

Máte otázku?

Spojte sa s predajcom tejto nehnuteľnosti, ktorý Vám ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky

Kontaktovať predajcu

Lokalita

Zaujala Vás nehnuteľnosť?
Spojte sa s naším predajcom

Kontakt na makléra

marek@slovakestate.com 0940 657 140