Dudince – Stavebný pozemok pre rodinný dom

32500.00
-9%
29500.00
,-

€25,63 / m2
Stavebný pozemok
1151 m2

Špecifikácia nehnuteľnosti

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj rozľahlý stavebný pozemok vo viniciach pri kúpeľnom meste Dudince so štedrou výmerou 1.151,00 m2.

 

– Pozemok sa nachádza v obci Dudince, menej ako kilometer od centra tohoto kúpeľného mestečka, a obkolesený je malými lokálnymi vinárničkami. V okolí je postavených niekoľko chatiek i rodinný dom. Podľa územného plánu i oficiálneho stanoviska mesta Dudince je na pozemku umožnená výstavba či už menšieho rodinného domu alebo chaty (v prípade záujmu zašleme potvrdenie z obce). 

 

– Pozemok je svahovitý, má takmer pravidelný obdĺžnikový tvar so zabezpečeným prístupom po susediacej štátnej ceste. Šírka pozemku je cca 16 m, dĺžka cca 72 m. Pozemok je zboku oplotený a je na ňom možná okamžitá výstavba rodinného domu.

  Pozemok – parcela reg. „C “ 205 je evidovaná na liste vlastníctva č. 525 pre katastrálne územie Merovce, obec Dudince.

 

– Inžinierske siete hneď pri pozemku: voda, elektrika.

 

– GPS súradnice na pozemok : 48.164747, 18.900436.

– Možná obhliadka samostatne kedykoľvek, prístup na pozemok je zabezpečený

 

– Na pozemku možná stavba – napr. rodinný dom, chata…

 

– Mestečko Dudince sa nachádza menej ako polhodinu autom od okresného mesta Krupina, pričom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – veľmi dobre známe kúpele, viacero potravín, rôzne ubytovacie a stravovacie zariadenia, čerpaciu stanicu, kostol, školu či materskú školu.

 

– Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.

Máte otázku?

Spojte sa s predajcom tejto nehnuteľnosti, ktorý Vám ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky

Kontaktovať predajcu

Lokalita

Zaujala Vás nehnuteľnosť?
Spojte sa s naším predajcom