Kežmarok – Vojenský podzemný kryt

39900.00
,-

€973,17 / m2
Iná stavba
41 m2

Špecifikácia nehnuteľnosti

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj úkryt ženistov nachádzajúci sa necelých 30 minút cesty autom od okresného mesta Kežmarok.
Úkryt UŽ poskytuje v prípade ohrozenia ochranu proti účinkom zbraní hromadného ničenia i klasických prostriedkov ničenia. Jeho kapacita je 20 osôb. Skladá sa z vlastného úkrytového priestoru a vstupnej časti s tromi hermetickými predsieňami a vstupným schodiskom.
Do úkrytu prúdi čistý vzduch prostredníctvom filtroventilačného zariadenia typu FVKPM. V úkryte je možné vykurovanie (poľné kachle alebo elektrické ohrievacie telesá). Dymovod je hermeticky uzavretý a má protitlakovú ochranu. Úkryt je taktiež možné napojiť na rozvodnú elektrickú sieť. Hermeticky uzavretá predsieň poskytuje možnosť čiastočnej hygienickej očisty 1 až 3 osôb.
Úkryt je v zachovalom stave, vyžaduje však aspoň čiastočnú rekonštrukciu.
Presné umiestnenie bunkru a doplňujúce informácie vrátane kompletnej dokumentácie pôdorysov poskytneme na požiadanie serióznym záujemcom.
Úkryt s pozemkom sú nezaťažené, dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Kľúčové slová: Bunker, Vojenský bunker, Bojový objekt, Vojnový objekt, Obranný objekt, Železobetónový objekt, Podzemný kryt, Podzemný úkryt, Podzemná skrýša, Chránený pevný kryt, Obranná stavba, Zemľanka

Máte otázku?

Spojte sa s predajcom tejto nehnuteľnosti, ktorý Vám ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky

Kontaktovať predajcu

Lokalita

Zaujala Vás nehnuteľnosť?
Spojte sa s naším predajcom