Humenné – Podzemný vojenský kryt

42500.00
,-

€923,91 / m2
Iná stavba
46 m2

Špecifikácia nehnuteľnosti

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj podzemný úkryt ženistov nachádzajúci sa necelých 15 minút cesty autom od okresného mesta Humenné.

 

Úkryt poskytuje v prípade ohrozenia ochranu proti účinkom zbraní hromadného ničenia i klasických prostriedkov ničenia. Jeho kapacita je 20 osôb. Skladá sa z vlastného úkrytového priestoru a vstupnej časti s tromi hermetickými predsieňami a vstupným schodiskom.

 

Potrebné ovzdušie sa v kryte vytvára prostredníctvom filtroventilačného zariadenia typu FVKPM. V úkryte je možné vykurovanie (poľné kachle príp. elektrické ohrievacie telesá). Dymovod je vybavený hermetickým uzatváraním a protitlakovou ochranou. Úkryt je taktiež možné napojiť na rozvodnú elektrickú sieť. Hermeticky uzavretá predsieň poskytuje možnosť čiastočnej hygienickej očisty 1 – 3 osôb.

Úkryt je v zachovalom stave, vyžaduje si však rozsiahlejšiu rekonštrukciu.

 

Presné umiestnenie bunkru a doplňujúce informácie vrátane kompletnej dokumentácie pôdorysov poskytneme na požiadanie serióznym záujemcom.

 

Úkryt je dostupný ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.

Kľúčové slová: Bunker, Vojenský bunker, Bojový objekt, Vojnový objekt, Obranný objekt, Železobetónový objekt, Podzemný kryt, Podzemný úkryt, Podzemná skrýša, Chránený pevný kryt, Obranná stavba, Zemľanka

Máte otázku?

Spojte sa s predajcom tejto nehnuteľnosti, ktorý Vám ochotne poradí a zodpovie Vaše otázky

Kontaktovať predajcu

Lokalita

Zaujala Vás nehnuteľnosť?
Spojte sa s naším predajcom